Hallo, mijn naam is Martine Wicherink uit Weert. Ik ben muzikaal leider van onze groep en schrijf de zangpartijen. Dat ik in mijn jeugd lange tijd muziekles heb gehad op orgel en pijporgel, kwam mij goed van pas, toen ik dirigente werd van het kinderkoor de Moeselvinken, waar ik zelf al jaren gezongen had. Al snel werd ik dirigente van meerdere koren en speelde ik als organist tijdens diensten. De zanglessen en stemlessen die ik tijdens mijn logopediestudie heb gevolgd, komen goed van pas tijdens het zingen in de groep. Mystique is een gezellige, enthousiaste, hechte zanggroep, waarin lief en leed gedeeld wordt.

Mijn naam is Maria Gubbels, ik woon in Ittervoort en ben werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Toen ik in de derde klas van de lagere school zat, werd in Weert, waar ik toen woonde, het kinderkoortje “De Moeselvinken” opgericht. Daar ben ik lid van geworden en sindsdien heb ik eigenlijk altijd gezongen. Later bij het jongerenkoor The Ray-Stabbing Singers en sinds 1990 bij Vocalgroup Mystique. Dit zingen in een kleine bezetting, met zoveel gezelligheid,  vind ik geweldig – ik ambieer geen solo’s, maar kan enorm genieten van het samensmelten van onze stemmen tot een mooie, warme klank, en het spreekt me erg aan als onze nummers ook qua tekst “iets te zeggen hebben”.

Hoi allemaal, mijn naam is Monique van Heesewijk en ik woon in Nedeweert. Ik run daar mijn eigen kapsalon met veel plezier. Naast deze fijne job is mijn grootste hobby zingen. Vroeger zong ik als kind met mijn moeder in de kerk en was ik lid van een aantal jeugdkoren. Sinds enkele jaren volg ik samen met mijn dochter Fabienne zangles en treden wij als duo regelmatig op met harmonieën en big bands. Daarnaast ben ik al vijftien jaar enthousiast lid van Vocalgroup Mystique en geniet ik elke week van onze repetities waar we niet alleen zingen maar ook gezellig bijkletsen.

Mijn naam is Jacques Korten en ik woon in Helmond. Overdag "zit ik in de cijfers" bij een internationale software firma.  Vanaf mijn lagere schooltijd zing ik al met veel plezier. Na lid te zijn geweest  van verschillende (pop)koren, ben ik een jaar of 10 geleden bij Mystique terechtgekomen. Het samen zingen vind ik heel erg leuk en in de relaxte onderlinge sfeer hoop ik nog jaren lang mijn "nootje" bij te dragen.

Mijn naam is Elly Breukers en ik woon in Nederweert. Ik heb een verpleegkundige achtergrond, maar ben al heel wat jaartjes werkzaam als opleidingsfunctionaris binnen het ziekenhuis SJG Weert. Zingen is iets wat ik al vanaf kleutertijd doe. Een garde uit de keukenlade diende als microfoon. Na in verschillende koren gezongen te hebben, werd het zingen van huwelijksmissen een nieuwe uitdaging. Samen met Martine heb ik dit verschillende jaren gedaan. Hierna is ons groepje uitgebreid met nog enkele andere leden en noemen we ons Vocalgroup Mystique. Naast leuke uitdagingen biedt de groep ook héél veel gezelligheid.

Martine Maria Monique Jacques Elly

Contactpersoon: Monique van Heesewijk  -  0495-634072  -  info@vocalgroupmystique.nl